4.02.2009 г., 7:38 ч.

Опитвам да съм силна 

  Поезия
634 0 5
 

Често разлюляваш земята под краката ми.

На челото ми графирана е силата,

но истината е, че детска слабост крие се в душата ми.

И страхът се лее от очите, че любовта ти е оная гнилата.

 

За светец дори не съм мечтала,

но с едно човешко отношение - усмихваш ме.

И да ходя по звездите вече не желая.

Аз и крачейки клатушкам се - погубваш ме.

 

Кога ще прекратиш с ураганното държание?

Нали половинката в живота ми си ти.

За характера ти не диря веч наименование

и опитвам да съм силна, а толкова боли.

© Веселина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??