12.07.2009 г., 19:43 ч.

Опиум 

  Поезия » Друга
1227 0 1

Вените ми се пълнят...
Усещам екстаза,
усещам как този свят ме унася...
Контролирам бързината,
контролирам дълбочината,
контролирам момента,

в който се унасям
и изнасям,
всички лоши мисли навън...

Всичко е сън..
За това състояние
допринася твоето съжаление,
за мен то не е унижение,
а причина да продължавам
да вкарвам и изкарвам
иглата на съня. 
Заспи със мен сега!

© Мария-Марли Мутафчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре, хареса ми! Радвам се че си тук, но по натам ще те питам нещо!
Предложения
: ??:??