Вените ми се пълнят...
Усещам екстаза,
усещам как този свят ме унася...
Контролирам бързината,
контролирам дълбочината,
контролирам момента,
в който се унасям
и изнасям,
всички лоши мисли навън...
Всичко е сън..
За това състояние
допринася твоето съжаление,
за мен то не е унижение,
а причина да продължавам
да вкарвам и изкарвам
иглата на съня.
Заспи със мен сега!
© Мария-Марли Мутафчиева All rights reserved.