10.11.2007 г., 17:04 ч.

Опиянен... от “диви цветя” 

  Поезия » Любовна
951 0 3
 

Нежен полъх на диви цветя

погали ме нежно в нощта.

Колко истинска беше тя

сред тази необятна тъмнина -

тя, моята красива, недостижима мечта.

Доближих се аз, без да искам,

нейното ухание ме теглеше без свян.

В миг усетих магията на страстта -

малките балончета от еликсира на младостта

се множаха и разстилаха по тялото й -

ахх, какво тяло - на истинска богиня.

Колко съвършена е тя и колко безпомощна.

Лежи, смее се, невинно поглежда ме...

и в миг дивите цветя тръгват към мен

и застилат всичко, за да ми прошепнат

„тя те иска всеки ден...".

Опиянен, омагьосан, вцепенен,

поддадох се така изкушен.

Грешка ли бе или не - не знам,

но не можах да й устоя.

Как да не вкуся от този еликсир на страстта!?!

Дали без свян, дали без срам

и аз не знам,

но бях отново неин роб...

А тя не жалеше,

когато иска своя блян!?!

© Яна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ееее ама и ти не жалиш писеца си Недей! Много добър стих отново
  • Приказен стих!!!
    Аплодисменти!
  • Браво, Яна!
Предложения
: ??:??