29.12.2007 г., 8:55 ч.

Оптимистично 

  Поезия » Философска
1034 0 32
Осмислих с оптимизъм
своя земен път.
Житейски катаклизми
няма да ме спрат.

Калена от живота,
плаках и се смях.
Със вярата в доброто
истини познах.

И всеки миг е Вечност -
светъл благослов.
Живея безконечно
в чудото Любов...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??