26.08.2009 г., 15:29 ч.

Орисия, съдба или магия 

  Поезия » Друга
433 0 0

Времето си върви, животът си тече.
Светът се променя със всеки изминал ден.
Всеки расте, изгражда се като личност,
но в крайна сметка си остава същия.

Просто никой не може да ни опознае,
дори самата личност понякога не знае!
Кой съм аз, какво точно искаш от живота,
а кой си ти, това е много трудно.

Както вятърът като полъхне,
всеки път търся завет.
Дъжд или пък сняг да завали,
гледам да съм на сухо и топло място.

Защо трябва да се мъча да се променям,
та това е напълно невъзможно.
То по някакъв начин е във мен,
заложено още в мойто рождество!

Аз си мисля, че просто трябва да сме хора
и винаги да мислим трезво.
Каквото има да се случва,
никой не може да го промени!

© Георги Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??