14.02.2017 г., 21:21 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна, Философска
505 2 8

Обичаш ли го още? Как така?

Нима, кажи ми, чувствата умират? 

Обичаш ли го още?  Аз мълча.

Звездите гледам. Те поне разбират. 

 

Но ти не си го срещала дори! 

Не съм, но много точно го познавам,

морето в тези сребърни очи

от много километри различавам. 

 

И чакаш ли го още? Но защо? 

Не знам. Но много топло се усмихвам:

Адам и Ева... И едно ребро...

Нали сама написах тази приказка? 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??