6.10.2020 г., 8:22 ч.

Още есен 

  Поезия » Любовна
570 1 5

Октомври е
и най-накрая - есен.
Очаквам вече
хладни дъждове.
Но слънцето блести
във лятна песен,
за още обич, топло ни зове.

Октомври е. И е съвсем начален.
Пчелите - още търсят цветове.
Танцуват в кръг, в прощална песен,
под есенно - оранжево небе.

Прекрасно е.
И нежно.
И е наше.
Щом тук си ти.
И щом обичаш
с мен.

Не ми е нужно нищо.
Дай ми само есен.
И с теб, завинаги,
завинаги...
И още ден.

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??