9.10.2010 г., 13:37 ч.

Още миг 

  Поезия » Любовна
778 0 1

Целуваш ме...

Целувките ти парят,

като жарава ме горят,

но като нестинарка боса

аз искам да изгарям в тях...

Прегръщаш ме...

В ръцете ти потъвам,

като удавник чезна в тях,

не се боя от твоята стихия -

аз искам само да умра във тях...

Поглеждаш ме с очите си небесни

и в безумен порив разперила криле,

политам в тях, дори да е последен,

дори след миг да падна

в нищото с пречупени криле...

Обичай ме!

Докосвай ме!

Целувай ме!

Изгаряй ме!

Убивай ме!

Нека ме боли...

Но само още миг поне обичай ме...

Поне веднъж още с мене полети...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ето, вече знаеш защо си жива.Ти си опознала любовта, а на това се крепи светът. Светът е сътворен с любов. Бъди щастлива и се носи на крилете на ЛЮБОВТА ВЪВ ВЕЧНОСТА.
Предложения
: ??:??