6.11.2018 г., 18:21 ч.  

Още не знаеш 

  Поезия » Друга
286 0 0

Никой не те познава,
освен мълчанието.
Криеш себе си
от себе си.
Самотно е страданието
от разпределението на болката,
стръмно.
И оставаш на тъмно,
за да не виждаш очите.
Тежат 
като камък сизифов.
Проклятие ли е надеждата,
че те намери
и навътре прогледна?
Болката не е последна,
нито за нея си пръв.
Любовта те търси –
още не знаеш какво е смърт.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??