30.12.2021 г., 18:01 ч.

Още рано е... 

  Поезия » Любовна
483 3 2

Аз някога ще си отида от живота.
(От смърт със сигурност се върнах.)
Не знам дали се случи за добро,
или на злото гръб обърнах...
Каквото! Имало така да бъде. 
Ще ви напиша думи две за завещание.
"Морето" да е моят краен път
и "Ти" да си ми сбъднато желание...
А после дъното да ме погълне!
Сърцето ми безкръвно да забие.
Със жажда за любов да се препълня, 
че пак от теб да се напия. 
Понеже този край, многострадален 
е толкова необозрим за факт, 
молитви, Богу да прощава, 
но още рано е за Оня свят... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 
 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??