16.06.2011 г., 11:40 ч.

Още се събуждам незавършена 

  Поезия » Любовна
1458 0 14
Не искай да пресичам аз във тебе,
страхувам се от всичките ти улици,
 защото нямат „Стоп” и „Забранено” -  
изтръгнатите знаци са изгубване.

Но аз не искам вече да се губя,

дори във някой, който е вселена,
застлана с дъжд и златна шума,
а винаги съм си мечтала есен.

 Така е, да  - рисувах я със пръсти 

по сивите пердета пред стъклото
 и ми изглеждаше по-малко мъртъв  
 парадът вън - зад моето прозорче.  

Но въпреки това ще си остана тук,

в началото на всичките ти улици.
 Защото се изгубих в някого веднъж
и още се събуждам незавършена.

© Рени Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??