13.11.2021 г., 10:23 ч.

Още съм аз 

  Поезия
294 0 1

Аз съм все още онова момиче, което обичаше някога.

Слънце наднича в очите ми,

И все така се надбягвам с вятъра.

Аз съм все още онова момиче, което те подлудяваше.

И на простичкото се радваше.

Онова момиче съм,

Което се губеше в ръцете ти.

Разтреперваше се от вълшебните ти приказки.

И те Обичаше безусловно.

Аз съм онова момиче, макар и малко пораснало.

И пак съм лудо влюбена в теб и всичките ти странности,

И все още ми се иска да се сгушвам близко до тебе,

Ударите на сърцето ти да ме успокояват

Ала друг си ти, друго е времето.

И някак се разминаваме.

Ти си улегнал и преценяващ,

Не искаш бури от емоции.

Аз - същата останах,

И още летя в облаците.

Особено, когато си близо,

И говориш с ласкави изречения,

Все още съм подвластна на магията,

Която ни свързваше с тебе.

© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все едно е написано от малко дете. Може би така изглеждат влюбените-леко беззащитни, леко наивни, леко всичко..не знам.
    Добре е станало това стихче.
Предложения
: ??:??