15.03.2019 г., 10:57 ч.

Още за лъжата 

  Поезия » Философска
471 1 2

 

 

Красивата лъжа е творчество.

Но тя си има свой позорен стълб.

Сияние сякаш навсякъде пръснала...

На времето-съдник обърнала гръб.

 

Със своята съперница Истина

са в различни житейски спектакли...

Но в тъмното... в странна мистика

лъжата плаче и копнежи не пали...

 

                                 © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??