2.09.2009 г., 12:06 ч.

Останало 

  Поезия » Пейзажна
916 9 18

Другото не ме засяга.
Другото е суета.
Двата хълма, двата бряга,
пътят в нивите... Света.

Лястовичката се совне.
Дреме топлата река.
Слънцето – като часовник.
И го нося на ръка.

После – залезът. И после –
тишина и тишина.
Оттогава си я нося
в малкото си джобче. Нá.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??