Sep 2, 2009, 12:06 PM

Останало 

  Poetry » Landscape
919 9 18

Другото не ме засяга.
Другото е суета.
Двата хълма, двата бряга,
пътят в нивите... Света.

Лястовичката се совне.
Дреме топлата река.
Слънцето – като часовник.
И го нося на ръка.

После – залезът. И после –
тишина и тишина.
Оттогава си я нося
в малкото си джобче. Нá.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??