2.11.2011 г., 12:50 ч.

Остани 

  Поезия
433 0 3

Остани тая нощ!

Нека те гледам!

И не казвай, 

че нямаш вина.

 

Остани тая нощ,

когато звездите изгреят,

ще пламе 

и в теб любовта.

 

Остани тая нощ,

искам да ти попея,

никога не си чувал 

моя глас досега.

 

Остани тая нощ,

искам с теб да се смея

и да забравя,

че утре ще бъдеш мечта.

 

Остани.

Тая нощ.

Нека живея.

До сутринта!

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??