1.05.2006 г., 11:55 ч.

Остава... 

  Поезия
1070 0 1

Любов… и лице,

любов… и сълза,

Любов… и неприязън.

И продължава…

      Защото животът не прощава.

Може и да дойдеш

                …може и да не

Не сега… обичаш

                         …но не сега

мислиш…

                  Че можеш, че виждаш, че искаш,

но отминаваш:

                        животът продължава.

И сега, и тогава,

                         любовта умира бавно,

а една душа остава празна.

Едни очи остават слепи,

едно сърце няма да обича…

Защото любовта не задължава,

но там някъде в мен дълбоко си остава…

© Стейси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??