May 1, 2006, 11:55 AM

Остава... 

  Poetry
1073 0 1

Любов… и лице,

любов… и сълза,

Любов… и неприязън.

И продължава…

      Защото животът не прощава.

Може и да дойдеш

                …може и да не

Не сега… обичаш

                         …но не сега

мислиш…

                  Че можеш, че виждаш, че искаш,

но отминаваш:

                        животът продължава.

И сега, и тогава,

                         любовта умира бавно,

а една душа остава празна.

Едни очи остават слепи,

едно сърце няма да обича…

Защото любовта не задължава,

но там някъде в мен дълбоко си остава…

© Стейси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??