11.09.2007 г., 11:00 ч.

Осъдени на любов 

  Поезия
872 0 12

Пресякохме се в точка на запалване
и бяхме обичайните заподозрени,
осъдени, без право на обжалване,
с доказателства от страсти заличени.



И присъдата ни строга - доживотна,
а всъщност не ни пратиха призовки,
но май така ни беше по-изгодна -
в на Съдника-Любов ръцете ловки.



До лудост да обичаш - престъпление,
а присъдата е сладка и за двама -
на любов осъдени сме по рождение
и носим гените на Любовта голяма.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??