6.12.2009 г., 18:56 ч.

Осъмване 

  Поезия
948 0 8

Денят е сив, студен, разплакан,
наследник на една безумна нощ.
Нощта, в която никого не чаках,
разкъсана от мисли и без прошка.

Прегръщаха ме спомени от август.
Септември бе протегнал топла длан.
Сълзите на октомври бяха празни,
ноември – от  илюзии пиян.

Зад думите - желания и гордост.
И  "Besame..." кънтеше всяка нощ.
Дъждът отмива сетните акорди,
а чувам шепота: Обичам те... Все още...

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??