28.11.2019 г., 1:07 ч.

Осъзнаване 

  Поезия » Любовна, Друга
477 2 0

Облаци, вятър, виелици изфучаха-

прах в очите ми, трагедия...

Проряза ме вечността, съзря ме слънцето

Скри се сянката му в душата ми.

 

Не спирам и танцувам аз

с две теглилки - бреме на мислите ми.

Тряскат се плочи в главата ми

Огън, безлюдие, безредие -

въздухът гълчи, барабани дрънчат.

 

Времето се огъва - някак хипнотично и

незнайно като приказка без край.

Масивно и всеобхватно - като наркотик.

Сблъскват се две тела в купулът на планетариум.

Същността - като депресивно разтройство.

© Владимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??