13.10.2015 г., 21:25 ч.  

От А до Я 

  Поезия » Философска
381 0 0

От А до Я
ReмаТе

 

Не ще е времето
да бъда емигрант
и за кой народ
да ида-да замина?

Това което имам
е един живот -

от Бог
и азбуката чудна
в моята родина!

 

А, вие мои братя,
макар и на далеч
- изгоненни,
от пуста немотия

не се срамете
в родната ни реч,
защото в нея
скрита е, магия.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??