29.01.2012 г., 16:21 ч.

Oт аз до ти 

  Поезия » Друга
623 0 1

Аз виждам, че досадник станал съм,

но ми повярвай,

нямам избор.

След толкоз вакуум нагнетяван...

от костен мозък

си изсмуквам Истина.

И там съм аз, и там живея,

там е сърцето

и очите ми.

Не влизай бясна, ще прегрееш,

ако не вярваш -

питай Нея...

А Тя опари се от себе си

и в миг заплака,

и се сви.

Опули се лъжа насреща,

развика се

... не беше Ти. 

 

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??