22.11.2009 г., 23:27 ч.

От блясък заслепен 

  Поезия » Философска
490 0 0

Сърцето ми за обич не тъжи,

но този свят за мъката е тесен!

 

Обичаш ме Ти, Господи, нали,

щом блика в мен желание за песен!

 

Врата към Тебе търся всеки ден,

а сещам, Боже, колко си самотен,

 

и виждам как, от блясък заслепен,

светът върви към своята Голгота...

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??