12.01.2011 г., 15:04 ч.

... от една изложба 

  Поезия
743 0 5

 

                  по акварел на К. Щъркелов

 

            това усещане

            държи ме алчно

            и води по бяла пътека  

            седем цвята бяло -

            студени нюанси сграбчват

            едно врабче

            толкова познато - с душа

            застинала в човка -

            мъничка монета

            свити крачета изписват

            въпросителна и

            сочат бялото небе...

            един художник

            с палитра само тъжно

            в очите ми събира

            едно врабче

            с многоточие...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??