От крехката ти лудост красота изваях.
И себе си откривах в чуждите мечти.
Но ни истината осъзнавах,
ни студенината в твоите очи.
Препятствия безброй преминах...
не се докоснах до душата ти.
Като в море разярено се давех,
но открих си мъничко спасение.
Не си ми нужен вече ти!