30.08.2013 г., 23:53 ч.

От любов отричане 

  Поезия » Любовна
560 0 0

Това е то - от любовта отричане! 

Раздяла? Но изобщо имало ли е събиране? 

Да се сърдя? Кажи ми имало ли е разбиране? 

Да се мразим? Обаче май е нямало обичане! 

Да се залъгваме - това е равно на мъчение! 

Е... Тръгвам аз, щом ти не можеш... 

Казвам "чао", което може би е "сбогом"... 

Изглежда тъжно, всъщност е проглеждане! 

Към нещо по-красиво и добро отвеждане!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??