Това е то - от любовта отричане!
Раздяла? Но изобщо имало ли е събиране?
Да се сърдя? Кажи ми имало ли е разбиране?
Да се мразим? Обаче май е нямало обичане!
Да се залъгваме - това е равно на мъчение!
Е... Тръгвам аз, щом ти не можеш...
Казвам "чао", което може би е "сбогом"...
Изглежда тъжно, всъщност е проглеждане!
Към нещо по-красиво и добро отвеждане!
© Елена Мирчева All rights reserved.