25.02.2011 г., 20:47 ч.

От люлка до гроб 

  Поезия » Друга
840 0 0

Клетвата ни:

От люлка до гроб...

Без теб вървя като роб.

Никога нямаше да те предам,

щеше да ме залее вълна от срам!

Заедно тичахме по мокрия пясък,

слънцето залязва със  златния си блясък!

Най-добри приятели,

заобиколени от предатели!

От люлка до гроб...

без теб вървя като роб!

Заедно завинаги!

НДП! Но докога?

До смърт или до сега?

----------------------

От Люлка до Гроб...

Без теб вървя като роб.

© Памел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??