6.04.2010 г., 7:39 ч.

От приятел 

  Поезия » Друга
542 0 1

Ако беше ме наръгал истински,

“приятелю”,

кръвта поне щеше да се съсири.

.

Ако беше ме убил физически,

предателю,

нямаше след мен да има тъжни дири.

.

Ами просто спомен скапан.

По-добре от бъдеще неясно.

Беше чудно и прекрасно,

помощ и разбиране от тебе чаках...

ала нож получих.

Чудя се кога ли от наивността

ще се отуча

и ще я заместя

аз изцяло

с непукизма.

Виж как вяло

времето броя,

може би ще ти простя,

може би не си тъй лош...

може би.

До следващия нож.

© Светозар Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • най лосхо е предателството от човек на който си имал доверие на мен ми се случи и да "спомен скапан" остава да боли
Предложения
: ??:??