22.04.2020 г., 8:37 ч.

От теб до изгрева са всички знаци препинателни 

  Поезия » Друга
556 4 4

Отказвам да храня птиците
накацали по раменете ти.
Тези са питомни.
Помнят страховете.
Остават, когато кашляш.
Чуват всяка мисъл
и подпират небето.
Да мина край тях
е всичко.
Да мина
и да забравят,
че са срещали очите ми,
толкова пълни
с криле.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??