Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Противникът на чалгата пак щрака с пръсти
и дупе кърши палаво високооборотно.
Танцуват с него и метреси тлъсти
на границата на кючек и порно...
В елитен клуб са, образцов бардак,
и казват истини... със раздвоен език...
Тълпа от сволач с вожд, глупак,
в очите слепи... умен и велик...
Палячото от цирковата трупа
и свитата му от придворни дами -
Една абсурдно нереална група
с талант избил в излишни килограми.
Танцува импотентният пиргиш
и грачат вещиците му, летят салфетки.
Лудостта им е свещен фитиш -
Той, Кралят-Слънце, те пък, мажоретки...
В поредно "Шоу за таланти"
на сцената България са ВИП
подобни все на този вид мутанти
със визията на... свински грип...
04.09.2023.
Малко крайно е, но отразява моята визия за разните "реалитата", с които е пълен всеки вид ефир. Което, естествено, е световен "феномен", но аз пак за нашето си пиша...
© Георги Каменов Всички права запазени