27.10.2018 г., 19:36 ч.

От утре 

  Поезия » Любовна
355 0 0

Аз зная, че не съм единствена за теб-

макар че дяволски го искам,

сърцето ми препуска в буен ритъм

щом потъна в твоите очи…

Аз зная че не съм единствена за теб-

макар че дяволски го искам…

Но помни, че ти за мен си  всичко

и аз  - нищо съм без теб!

Аз зная че не съм единствена за теб,

мой дяволе, откраднал ми сърцето,

мой дяволе, изпълнил ми душата със копнеж,

но после замълчал и си отишъл…

Но ти Като плевел в душата ми покълна,

като вирус в оперативната ми памет се внедри.

Ни антивирусна програма  те изтрива,

ни плевенето помага от душата ми да те изтръгна...

От утре казвам си ще спра да те обичам,

но утре никога не идва, защото пак е днес. Нали?

    27-10-2018 год.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??