Драги ми творци, поети,
дано и в този час не сте заети.
Аз, читателят при вас дошла съм.
( Не, не бойте се, сама съм.)
За всички думи и слова,
казвам ви - благодаря.
Че истини от вас разбирам.
И по нещо ново си откривам.
Радвам се и с вас тъгувам.
В душите ви без пояс плувам.
Срещам планини високи.
Другаде върви по ноти.
Понякога за миг потъвам.
Но туй е знак, че съществувам.
Всички сте така различни.
Къде сърдити, мили, симпатични.
Но доброто - винаги намирам.
И хич не си го фантазирам.
Така че, моля ви, сега творете.
И не бойте се от ветровете.
Пред вас овации и поклон.
От ваш читател,
Чао и пардон!
© Виолета Всички права запазени
И аз, Скити, много благодаря!
Просто исках да го знаете.