24.04.2013 г., 10:09 ч.

Отблясъци 

  Поезия » Любовна
767 1 0

 

Отблясъци се сипят от кристала
и в миг земята напоена е с Любов.
Защото знаеш, че чрез теб е цяла
надеждата за светъл благослов.

Не, още няма сивота в косите
и няма бръчка, челото в сияй.
А слънчевият глас и тук долита
и гали сетивата ти безкрай.

Опитай се да бъдеш нему равна
и знай - ще те дари с това
да имаш истинска хармония, но славна
с нетленната си, в чистота душа!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??