15.10.2007 г., 10:22 ч.

Отдавам се... 

  Поезия
747 0 9
Отдавам се...
до дъно разори ме тъй свирепа...
изпий солта ми... всичката... да почернея...
изтръгвай ме от корен без пощада...
кърши крилете ми без свян с мощта си...
увивай змийска хлад... да спре дъха ми...
с катранени воали загърни ме...
да разядат човешката ми сляпост...

Отдавам се...
ела... БОЛИ МЕ!!!...
отпивай ме на тежки тъмни глътки...
да се излея в теб без път и време...
без спомени за детски проходилки...
за плахи устни, съхнещи от жажда...
стани ми мъж... и майка...
покръсти ме...
със твойто име ме роди отново...
да нямам смъртна дата накажи ме...
да стана теб... могъща БОЛКА!!!
...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??