20.06.2009 г., 20:46 ч.

Отдавана по прашните ми прозорци 

  Поезия
547 0 4

Отдавана по прашните ми прозорци

Не е рисувано

И слънцето подминава ги

И ги засенчват бурите

 

Аз съм затворник на болния си ум

Неизпита бутилка

Горчив алкохол

За мен всички чаши са изпочупени

И всички наздравици са тихо отронени

 

Няма да имам повече нужда от всички неща

Които си купих вчера

Местя се на друго по-хубаво място

Където хората живеят ръка за ръка с проблемите си

 

А на мен ще ми е хубаво

Защото ще мога да мисля

И защото след другите

Ще тръгна

За да видя накъде отиват

За да видя докъде ще стигнат

 

19.06.2009

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??