Отдавана по прашните ми прозорци
Не е рисувано
И слънцето подминава ги
И ги засенчват бурите
Аз съм затворник на болния си ум
Неизпита бутилка
Горчив алкохол
За мен всички чаши са изпочупени
И всички наздравици са тихо отронени
Няма да имам повече нужда от всички неща
Които си купих вчера
Местя се на друго по-хубаво място
Където хората живеят ръка за ръка с проблемите си
А на мен ще ми е хубаво
Защото ще мога да мисля
И защото след другите
Ще тръгна
За да видя накъде отиват
За да видя докъде ще стигнат
19.06.2009
© Десислав Илиев All rights reserved.