19.10.2011 г., 11:21 ч.

Отдаване 2 

  Поезия » Еротична
969 1 2

Обладай ме диво, необмислено.

Превърни желанието в лава.

Похотта ти – жива  като истина -

нека ме гори и заслепява.

 

Да избухват огнени сияния

върху нажеженото ми тяло,

полужива, с девствени стенания,

да се гърча от екстаза цялата.

 

Не гадай тревожно  дните бъдещи.

И недей се пита докога

ще съм твоя -  стенеща и тръпнеща -

влажна като есенна трева.

 

Няма да угаснат тези мигове,

в тялото оставили следи.

Споменът за тях дори ми стига –

той над нашата любов ще бди.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??