24.06.2008 г., 16:01 ч.

Отдавна (вървя по ръба) 

  Поезия » Друга
778 0 4
Вървя по ръба, ох, за малко да падна...
Хм... знаеш ли, оттука се вижда целия свят!
Търся сълзите си, дето загубих отдавна
и рая безкраен, дето превърнах във ад...


А имат ли думите смисъл, аз отдавна забравих,
отдавна изричам ги просто така!
Мечтаеш ли още?! Аз пък мечтите си
отдавна оставих!
Че защо да мечтая, по-добре чуждите мечти да крада...


А защо живея, питам се отново?!
Странно, но сърцето ми отдавна отговор откри...
Дори сега стремително да полетя надолу,
силно ще крещя, че смисъл има и това СИ ТИ!

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги има смисъл,даже повече от конкретен човек.Бог ни е дал много добри неща.
  • Прекрасен стих!...често виждаме смисъла в някой конкретен човек...
  • Добре е да откриеш своя смисъл
  • Винаги има смисъл!!! Какъвто и да е, където и да е, смисълът е винаги някъде там!!! Великолепен стих!!!
Предложения
: ??:??