27.01.2011 г., 12:01 ч.

… отглеждане на снежен човек… 

  Поезия
1357 0 39


… отглеждане на снежен човек…


Нали ти казах?! Грозна съм и лоша.
Търкалям тръни в ниви неорани.
Дяволът доброто ми изпощи.
И още със Душата си ме храни.

А аз раста. Наволя. Като вопъл.
На който са изтръгнали надежда.
Подклажда ми казана. Да е топло.
Но Снежния човек си го отглеждам.

Навявам преспи. Спомени оголвам.
И още живи думи ме връхлитат.
Сълзите ли? Текат си, но безсолни.
Снега да не стопят... 
                  Боли ли ме…? Не питай…


© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??