15.05.2013 г., 9:18 ч.

Отговор 

  Поезия » Гражданска
396 0 3

О, вашите лъжи са 

твърде стари.
И аз не вярвам

 вече в тях!
Насърбах се

 на вашите попари...
И от наивност

 остарях...

Нима пак вие смятате 
и днеска,
че аз съм
старият глупак,
на глупостите 
който ръкоплеска 
и вярва на такива
за капак!?

О, казвам ви,
че вие ще сгрешите!
Светът ви в мен 
е разрушен!
По-скоро
ще си видите
ушите,
отколкото
наивника 
във мен!
  18.04 1962 г. Първомай 

(Това важи и за днешния ден!)

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??