12.10.2009 г., 21:32 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
905 0 13


ОТГОВОР


Попитах вятъра, който свири в нощта...

и научих за твоята тъга.

Попитах звездите, които вечер изгряват...

и научих, че ти най-силно ме обичаш на света.

Попитах морето, което бушува във мрака...

и научих, че все още си сама.

Попитах тишината: "Защо си отиде тогава?"

Попитах... а в отговор получих... тишина.

 

 

 

                                        ПЕСЕН >>>

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??