5.08.2008 г., 18:49 ч.

Отговорно 

  Поезия » Любовна
484 0 3


Любов,
изсвирена със сърце!
Любов, до болка жадувана.
Две ръце и
... жарава,
избухнала в дланите!
Любов на залез прошепната...
И на изгрев дарена!
Любов... ти
като птиците завръщаш се
всяка пролет
по-истинска,
Любов, нежна и жива!
Всяка есен си
тръгваш... пастелна...
Любов, ах,
как си щастлива?

03.08.2008 г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??