Те жадуват свобода
да покажат любовта,
те жадуват топлина,
а получават обидата, скръбта!
Те са тез, отхвърлените
от обществените зли души!
Те, осъдените "грешници".
Защо не се замислите сега,
нали разумни сте, нали така?
Нима по-греховна е тяхната любов?
Нима по-грешни са техните души?
Като пред бога всичко сме едни!
И едно слънце ни огрява,
и една луна над нас игрява!
И ако имате сърце, прогледнете, помислете,
живота им недейте вий тровете!
А със сърцата си ги приемете!
Написах го за всички хомосексуални и най-вече за един приятел, който ме беше помолил да го направя. :) С послание за толерантност!!!
© Дива Самодива Всички права запазени