14.04.2012 г., 20:43 ч.

Отиди си 

  Поезия
420 0 0

Отиди си, както

никога не си идвал.

През тази стара,

прогнила врата.

Остави ме сама 

да се справя

с една несбъдната

мечта.


Аз ще гледам 

как бавно се

отдалечаваш-

стъпките ти ще

кънтят в моята

глава.

Със сълзи ще мокря

черната си пола.


Не се обръщай,

не...

Не искам да виждам

тъгата как те е хванала

за ръка.

Продължи, не се

връщай вече.

Не ми напомняй за 

несбъднатата мечта.

© Венелина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??