Apr 14, 2012, 8:43 PM

Отиди си 

  Poetry
418 0 0

Отиди си, както

никога не си идвал.

През тази стара,

прогнила врата.

Остави ме сама 

да се справя

с една несбъдната

мечта.


Аз ще гледам 

как бавно се

отдалечаваш-

стъпките ти ще

кънтят в моята

глава.

Със сълзи ще мокря

черната си пола.


Не се обръщай,

не...

Не искам да виждам

тъгата как те е хванала

за ръка.

Продължи, не се

връщай вече.

Не ми напомняй за 

несбъднатата мечта.

© Венелина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??