10.07.2008 г., 21:09 ч.

Отивам си 

  Поезия
839 0 4
 

 

Нощта се спуска, 

изгряват и звездите,

вятърът около мен препуска,

бавно стичат се сълзите.

Вървя, но без да знам къде отивам.

Не знам коя съм и защо съм жива.

Посока вярна Не намирам.

Питам се - защо не бях  щастлива?

 

Усещам - краят наближава...

И няма връщане назад...

Вятърът да броди продължава.

Питам се - защо животът ми бе ад?

 

Вървя, но без да знам къде отивам.

Очите си затварям и пропадам.

Усещам бавно как умирам.

Не искам да се боря, просто се предавам...

© Синая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??