Нощта се спуска,
изгряват и звездите,
вятърът около мен препуска,
бавно стичат се сълзите.
Вървя, но без да знам къде отивам.
Не знам коя съм и защо съм жива.
Посока вярна Не намирам.
Питам се - защо не бях щастлива?
Усещам - краят наближава...
И няма връщане назад...
Вятърът да броди продължава.
Питам се - защо животът ми бе ад?
Вървя, но без да знам къде отивам.
Очите си затварям и пропадам.
Усещам бавно как умирам.
Не искам да се боря, просто се предавам...
© Синая All rights reserved.
Любовта е от другата страна...